Založ si blog

Dajte už tomu Ficovi pokoj a nechajte ho robiť!

Róbert Fico. Najúspešnejší politik na Slovensku. Legenda slovenskej politickej scény. Štvornásobný premiér. A špinavé protislovenské prostitútky ho stále nenechajú pracovať! 

Robert Fico vládol Slovensku 12 rokov (rátam aj tie, čo “vládol” pán budúci prezident Pellegrini). Teraz trinásty rok. Za jeho vlád sa podarilo postaviť diaľnicu do Košíc, zrenovovať nemocnice, naštartovať ekonomický rast, zreformovať školstvo, posilniť naše slovo v Európskej únii, úspešne digitalizovať verejnú správu, efektívne čerpať eurofondy, integrovať menšiny, bojovať proti korupcii (ktorá na “najvyšších miestach ani neexistuje”) a postaviť hrádzu proti extrémizmu. 

Pekný výkon, však? Jedine, že by to tak nebolo. A je to práve kvôli špinavým novinárskym “hyenam”, mimovládkam a Bruselu. 

Nie vážne, veď ináč by určite tá diaľnica do Košíc stála už v roku 2010 tak, ako bolo sľubované. 

Alebo by sme nemali nemocnice v žalostnom stave a lekárov natoľko demotivovaných, že nám nemalé percento absolventov odchádza robiť do Českej republiky. Neboli by sme ani na 42. mieste v indexe kvality zdravotnej starostlivosti (medzi Uruguajom a Čile). 

Neboli by sme ani hlboko pod priemerom krajín OECD vo všetkých meraniach vedomostí našich študentov PISA. Ani tie najhoršie školy, na ktorých žiaci nedosahujú základný level čitateľskej gramotnosti, by sa naprieč rokmi kontinuálne nezhoršovali. 

Neboli by sme ani 21.krajina čo sa týka efektívnosti čerpania eurofondov (pôvodne až 27.). Áno, 40% peňazí z Bruselu sme nevedeli vyčerpať. Fuj, tá hnusná EÚ! Dokedy nám bude nútiť peniaze? 

A digitalizácia verejnej správy? Výsledok digitálnych šampiónov Pellegriniho a Rašiho? Error 404: Požadovaná digitalizácia nebola nájdená. 

Hlavne, že Robo Fico aspoň tie menšiny a najzraniteľnejších “poriešil”. 

Napríklad tak, že policajti hrubo zbili maloletých Rómov v Moldave nad Bodvou, alebo tak, že spolu s Kalim vyštvali Hedvigu Malinovú z krajiny. Alebo tak, že Erik Tomáš robil PR poradcu majiteľom Čistého dňa, keď sa tam znásilňovali pacientky. 

A čo ten boj proti extrémizmu? Veď bol to Robo Fico, kto po voľbách v roku 2016 išiel stavať hrádzu proti extrémizmu a ťahal nás do jadra EÚ. Slovo dalo slovo, Robo sa chce zapáčiť voličom ĽSNS a Republiky, dal im lekciu z politiky, prevzal ich voličov a v posledných dňoch používa slová z gardistickej riekanky pri útoku na opozíciu. Good job! 

Priatelia, toto bolo len zrnko z toho, čo Róbert Fico dokázal. Nehovoriac o DOHĽADATEĽNOM a EVIDENTNOM prepojení talianskej mafie na Úrad vlády, o ktorom sa akosi prestalo rozprávať (pozri ORSR, kľúčové slová Jasaň, Trošková a Vadala). 

A teraz si zoberte, koľko by toho Robo dokázal pre Slovensko. Nebyť protislovenských prostitútok, ktorým neustále musí niečo vysvetľovať. 

Zhrnutie: Áno, text je myslený ironicky. Róbert Fico má jednoduchý recept na politiku, ako vystrihnutý z totalitnej príručky diktátora. Cieľom je nájsť nepriateľa, ktorý môže za všetko. Takto sa dostáva k moci, keď je v opozícii a takto si ju udržiava, keď vládne (a kryje svoje neúspechy). 

Či vy to naozaj nevidíte? 

Memečko na záver 🙂

O lenivých všiach alebo “to nám už fakt drbe v tejto krajine”?

27.04.2024

Štvrtá vláda Roberta Fica splnila to, čo sľubovala. Benzín je lacnejší, rovnako tak ceny potravín. Navyše politikou na všetky štyri svetové strany sme docielili celosvetový mier, takže ja v pokoji môžem písať tento blog s hlbokým presvedčením, že z tohto Absurdistanu nikdy neodídem. Pekné, však? Ale hádajte čo. Benzín je ešte drahší ako v dobe, keď capo di [...]

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu, na mieste je polícia

03.05.2024 10:35

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.

Zuzana Dolinková / Robert Fico /

Dvestomiliónová injekcia pre nemocnice má vyriešiť ich nekončiace dlhy. Dolinková však nastavila pravidlá

03.05.2024 10:00

Ústavné zdravotnícke zariadenia sú zadlžené natoľko, že čelia žalobe Európskej komisie pred Európskym súdnym dvorom za neskoré platby.

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

sumwald

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 4237x
Priemerná čítanosť článkov: 2119x

Autor blogu

Kategórie

Archív